top of page

Hva kundene våre sier

Senja (8).jpg

"Super service minded guide! Took us on three great trips. Even in windy and bad weather we found great snow".

Thomas Olaf Christensen,
april 2020

Northernyachting-55-min_edited.jpg

"Outstanding arctic adventure, filled with jaw-dropping views of the Lyngen Alps".

Sebastian Bovill, September 2021

Okshornan (20).jpg

"Thank you for a lovely trip to Okshornan! Can not yet comprehend that it worked as well as it did! Thank you"!

Camilla Mikalsen, august 2021

google-5-star-reviews-1.jpg
Dan Lior (2).jpg
Aurora Borealis (2).jpg

"Som reisefotograf er det å finne en pålitelig lokal guide en av de viktigste faktorene for et vellykket prosjekt i utlandet. Før jeg kom til Norge, fikk jeg en anbefaling om å ta kontakt med Espen og Legendary Adventure. Det er jeg veldig glad for.

Espen viste at han var en vennlig og hardtarbeidende guide som ikke bare bryr seg sikkerheten, men også suksessen til prosjektet. Jeg kunne ikke anbefale nok Espen sine tjenester. Hvis du er på vei til Senja, er det ikke bedre guide enn Espen Minde".


Dan Lior, Flimskaper

Marc Aellen_edited.jpg

"Nettopp returnert fra en spektakulær syv-dagers skitur i Norge, og jeg kan ikke skryte nok av opplevelsen! Alt var på topp, fra de fantastiske snølandskapene til den eksepsjonelle servicen gitt av vår kunnskapsrike guide Espen.

Snøforholdene var perfekte gjennom hele turen, slik at vi kunne nyte det varierte terrenget og den fantastiske utsikten over Norges majestetiske fjell. Guiden vår var ikke bare vennlig og erfaren, men også svært dyktig i å navigere i fjellene og sikre vår sikkerhet. De var alltid klare til å dele interessante ting om den lokale kulturen og historien, noe som gjorde turen enda mer engasjerende.

Maten var nok et høydepunkt på dette eventyret. Hvert måltid var fantastisk og godt tilberedt, med mange alternativer for ulike smaker og kostholds preferanser. Det var tydelig at vertene våre tenkte mye på å lage en variert og tilfredsstillende meny som holdt oss energiske til våre daglige utflukter.

Denne turen var virkelig en uforglemmelig opplevelse, og jeg vil anbefale den til alle som leter etter et minneverdig skieventyr i det majestetiske norske landskapet. Gleder meg til å komme tilbake for en ny runde!".François Egger, mars 2023

"Vi tilbrakte en uke i Hamn I Senja, organisert av Espen fra Legendary Adventure. Vår opplevelse var ikke annet enn enestående. Alt fungerte knirkefritt fra begynnelse til slutt.

Innkvarteringen var komfortabel og i vakre omgivelser. Maten var veldig god, det var et fint utvalg til frokost med mulighet til å lage matpakken vår slik vi hver likte. Fantastisk laksesashimi! Det beste jeg noen gang har spist.

Når det gjelder guidingen, gjorde Espen og Juho (guiden for gruppen vår for uken) en fantastisk jobb. Vi følte oss trygge og Juho tok veldig gode beslutninger gjennom uken for å holde oss trygge. Hver dag var vi på tur alene eller med bare én annen gruppe i samme område. Ferske spor og utrolig natur hver dag!

Den utmerkede stemningen i gruppen vår som Juho og Espen kunne føle og integrere seg i. Vi smilte fra øre til øre og kan ikke vente med å komme tilbake for mer. Jeg vil på det sterkeste anbefale Legendary Adventure for en livs nord-norgestur.».Tim Lauricella, mars 2023

Tim Luricella_edited.jpg
Aurora Borealis (6).jpg

Espen er litt av en guide!
Vi hadde en fantastisk tid med å observere nordlyset!
Han plukket oss opp foran leiligheten vår, brakte oss til et fantastisk sted uten andre turister og tok flotte bilder for oss.


Han tok så godt vare på oss, laget et fint bål og til og med veldig smakfulle pølser (Veggie-alternativer også - for en oppmerksom guide! (Takk så mye)!
 

Espen har stor kunnskap og forklarte oss alt vi ønsket å vite! Ettersom han er lokal, setter du deg virkelig inn i norsk kultur og vaner. Det er en så annerledes opplevelse enn turene vi bestilte med større selskaper.
 

Vi kan på det sterkeste anbefale Espen som guide for enhver tur du har tenkt å gjøre. Vi kommer forhåpentligvis tilbake i denne magiske regionen og kan nyte andre eventyr med Espen og Legendary Adventures.


Takk igjen - vi hadde en fantastisk opplevelse!
 

Benjamin Leiggener, desember 2022

Vi likte veldig godt sykkelturen vår over Tromsøya, selv om det var veldig kaldt vær... men vi hadde en morsom tur og lærte mye om øya og så veldig fine steder rundt Tromsø!
Det var en perfekt dag og en tur som jeg kan anbefale!


Sonja Zacherl, oktober 2022

Bilde 2-min.jpg
Elverhøy-min.jpg

​Hvis du vil oppleve Tromsø som en lokal, er denne turen en opplevelse du ikke kan gå glipp av. Familien vår på 5 personer varierte i alder fra 13 til 66. Vi har syklet sammen før på byturer i hele USA. Alle valgte denne som deres favoritt! For det første var el-syklene top-of-the-line og guiden vår, Espen, tok seg tid til å vise oss hvordan vi bruker dem riktig. Han fikk oss til å øve før vi startet turen.
Vi satte pris på hans tålmodighet og fokus på sikkerhet.
Vi syklet langs kysten og gjennom lokale parker. Vi var heldige å se grupper av familier sammen feire Sankthansaften med bål på stranden. Det var så spesielt å se denne årlige begivenheten. Reisen vår fortsatte gjennom de mer skogkledde områdene i Tromsø og vi satte alle pris på el-syklene på noen av de tøffere bakkene. Vi så mange lokale områder og steder som viste frem Tromsø som et flott sted å bo eller reise til. Espen var en fantastisk guide for denne turen! Som innfødt av Tromsø var hans kjærlighet til lokalsamfunnet tydelig på hvert stopp. Hvis du er ute etter en morsom tur til å utforske Tromsø by med en vennlig og kunnskapsrik guide, er dette det!

 

Jill Bue, juni 2023

bottom of page
BOOK NOW BOOK NOW