top of page
Sami (1)-min.jpg

Privat samisk opplevelse med mulighet for nordlys

Utforsk den samiske kulturen under den magiske arktiske himmelen.

Bli med på et autentisk og unikt eventyr med vår samiske opplevelse. Kom tett på den samiske kulturen mens du befinner deg i en lavvo, det tradisjonelle samiske teltet. Mens du sitter rundt det knitrende bålet i lavvoen, kan du nyte den nydelige samiske retten «bidos».

Opplevelsen er imidlertid mer enn bare et måltid. Lær om samenes rike historie, deres kjære tradisjoner, og fasinerende legender som har blitt videreført gjennom generasjoner. I tillegg får du oppleve den gamle kunsten "samisk sjamanisme" gjennom eventyrlige og fantastiske trommeopptredener.

Kvelden er fylt av overraskelser, noe som gjør dette til en helt unik opplevelse. Og hvis du er heldig, får du kanskje et glimt av nordlyset som danser over himmelen.

Så bli med oss på en magisk kveld der fortid møter nåtid, og det vanlige blir ekstraordinært. Dette er mer enn bare en opplevelse; det er en uforglemmelig reise inn i hjertet av den samiske kulturen og den arktiske historien.

Sami (11)-min.jpg

Prisliste og informasjon

Privat tur:
kr 35 000,-
Maks 6 deltakere (større grupper på forespørsel)

Ferdighetsnivå:
Denne aktiviteten passer for alle, uansett nivå.
Alder: Anbefalt fra 7
+

Sesong: OKTOBER - MARS

BOOK NÅ

Sami (4)-min.jpg
Sami (6)-min.jpg
Sami (9)-min.jpg

Inkludert i prisen?

4-6 timer
Samisk vertskap
Transport
Snacks
Termodress

Program

Velg tid og dato når du bestiller.
Møt opp utenfor Clarion Hotel The Edge.
 

19:30
Velkommen - Informasjon - 
Starter å kjøre


20:00
Ankomst til camp

00:30
Tilbake i Tromsø

Sami (3)-min.jpg
Aurora Heart-min.jpg

Espen er litt av en guide!
Vi hadde en fantastisk tid med å observere nordlyset!
Han plukket oss opp foran leiligheten vår, brakte oss til et fantastisk sted uten andre turister og tok flotte bilder for oss.


Han tok så godt vare på oss, laget et fint bål og til og med veldig smakfulle pølser (Veggie-alternativer også - for en oppmerksom guide! (Takk så mye)!
 

Espen har stor kunnskap og forklarte oss alt vi ønsket å vite! Ettersom han er lokal, setter du deg virkelig inn i norsk kultur og vaner. Det er en så annerledes opplevelse enn turene vi bestilte med større selskaper.
 

Vi kan på det sterkeste anbefale Espen som guide for enhver tur du har tenkt å gjøre. Vi kommer forhåpentligvis tilbake i denne magiske regionen og kan nyte andre eventyr med Espen og Legendary Adventures.


Takk igjen - vi hadde en fantastisk opplevelse!
 

Benjamin Leiggener, desember 2022

Sami (7)-min.jpg
Sami Culture_edited.jpg
Sami (8)-min.jpg
bottom of page
BOOK NOW BOOK NOW