top of page
Reindeer II-min.jpg

Arktisk Fjord sightseeing med bil

Opplev nordnorsk natur, dyreliv og lokal historie

En fjord sightseeing på Kvaløya og Sommerøy er en fantastisk måte å utforske den unike naturen i regionen, og på samme tid observere det mangfoldige dyrelivet som utfolder seg her. Kvaløya er en øy som ligger rett utenfor Tromsø, og Sommarøy er et idyllisk fiskevær som ligger på yttersiden av Kvaløya.

Her er noe av det du kan forvente av en slik tur:
 

Naturskjønne perler

Under turen langs kysten kan du nyte synet av majestetiske fjorder, snødekte fjell og uberørte strender. Landskapet er slående vakkert, og det vil være flere muligheter til å stoppe underveis slik at du kan beundre utsikten.​


Arktisk dyreliv

Kvaløya og områdene rundt huser en rekke dyrearter. Her kan du blant annet oppleve å se reinsdyr, elg og fjellrev som streifer rundt. Er du heldig kan du i tillegg få øye på hvaler, herunder spekkhoggere og knølhvaler som svømmer gjennom fjordene.


Fugletitting

Regionen er et himmelrike for fugleentusiaster. Se blant annet etter havørnen som svever over fjordene, eller lundefugl, lomvi og skarv som hekker langs kysten. Klippene på Sommarøy er spesielt kjent for sitt pulserende fugleliv.
 

Opplev smaken av Arktis

Opplev de nydelige smakene i den arktiske maten på Sommarøy Arctic Hotel, hvor vi spiser lunsj sammen. Denne fantastiske restauranten tilbyr en unik mulighet til å teste ut de varierte smakene den arktiske regionen har å by på. Det uberørte landskapet og rike naturressurserne gir et perfekt utgangspunkt for en kulinarisk opplevelse.
 

Kulturell opplevelse

I tillegg til den utrolige naturen, kan du også utforske den lokale kulturen i regionen. Besøk små fiskevær, møt lokalbefolkningen og lær om deres livsstil. Du kan til og med få sjansen til å smake på nydelig delikatesser av sjømat.

Alt i alt lover en Arktisk fjord sightseeing på Kvaløya og Sommarøy et eventyr fylt med fantastisk utsikt, nærhet til naturen, fasinerende dyreliv og lokale perler.

 

Hvorfor vente? Bestill turen din i dag og eventyret venter!
 

Sommaroy1.jpg

Prisliste og informasjon

Pris per person:
kr 2
 200,-

Privat tur:
kr 15 000,-

Maks 8 deltakere

Ferdighetsnivå:
Denne aktiviteten passer for alle, uansett nivå.
Alder: Anbefalt fra 7
+

Sesong: Hele året rundt

BOOK NÅ

Bilde (15)-min.jpg
Bilde (5)-min.jpg
Sommarøy (5).jpg

Inkludert i prisen?

5-6 timer
Turguide
Transport
Lunsj

Program

Velg tid og dato når du bestiller.
Møt opp utenfor Clarion Hotel The Edge.
 

10:00
Tromsø - Ersfjordbotn
 

12:00
Ankoms
Sommarøy Arctic Hotell

Lunsj


15:30
Tilbake i Tromsø

Kvaløya-min.jpg
Kvaløya2.jpg
Ersfjord-min.jpg
20230623_152853-min_edited.jpg
bottom of page
BOOK NOW BOOK NOW