top of page
clarisse-meyer-jKU2NneZAbI-unsplash-min.jpg

Vi er Legendary Adventure

Om Legendary Adventure
 

Legendary Adventure har spesialisert seg på å tilby skreddersydde opplevelser som passer nøyaktig for deg. Enten det er å være vitne til det fascinerende nordlyset, kjøre på ski i majestetisk natur, erobre fantastiske fjell, utforske det fantastiske landskapet på el-sykkeltur eller nyte spennende utendørsaktiviteter. Vi har alt.
 

Hos Legendary Adventure er gjestene vår høyeste prioritet, og vi jobber hele tiden for å at alle skal ha en best mulig opplevelse. Vi forstår at hver enkelt har unike preferanser, behov og ønsker, og vi er stolte av å skape personlige pakketurer som imøtekommer disse.
 

Vårt fokus er å levere aktive pakketurer som kombinerer eventyr med den unike naturen Nord-Norge har å by på. Med vår lokale ekspertise og kunnskap om området, kan vi guide deg gjennom skjulte perler i det arktiske landskapet. Våre lokale guider brenner for regionen og er ivrige etter å dele sin innsikt og historier. På denne måten kan vi sikre en autentisk og minnerik opplevelse.
 

Velg Legendary Adventure og la oss skape en uforglemmelig tur skreddersydd for deg. Ta del i eventyret i den arktiske regionen, og la oss guide deg gjennom en fantastisk opplevelse.

Senja 2.jpg

Våre verdier
 

Våre verdier reflekterer kjerneprinsippene til Legendary Adventure.
Vår grunnleggende verdi er at vi bryr oss om kundene våre. Vi ønsker å skape den best mulige opplevelsen for deg. Vi er opptatt av å levere opplevelser av høy kvalitet og vise frem det absolutt beste av Nord-Norge. Teamet vårt består utelukkende av profesjonelle og engasjerte individer, som alle lærer av hverandre og bistår hverandre i kontinuerlig utvikling. Vi bryr oss om hverandre og er stolte av arbeidet vi gjør.

Aurora Heart-min.jpg

Være autentisk

Å være autentiske er av stor betydning for oss i Legendary Adventures. Vi er dedikerte til å tilby autentiske og ekte opplevelser. Dette inkluderer også å være autentiske i vår tilnærming til våre gjester, hverandre, samarbeidspartnere og oss selv.

Bilde (11)-min.jpg

Skreddersydde opplevelser

Vi engasjerer oss i å sørge for at alle kan nyte opplevelsene våre. Derfor tilpasser vi alle turer og aktiviteter etter dine preferanser, ambisjoner og ferdighetsnivå. Vårt mål er å sikre at du får en fantastisk tur, samt opplever mestring og glede.

Lyngen (24 av 31)-min.jpg

Videre utvikling

Gjennom å dele erfaringer og perspektiver lærer vi av deg og av hverandre. Vi arbeider kontinuerlig med å utvikle oss, aldri slutte å lære, og alltid skape de beste opplevelsene for deg.

Bilde (16)-min.jpg

Bærekraftig reiseliv

Naturen er vår nærmeste samarbeidspartner. Vi tror at hver tur gir en mulighet til å ha en positiv innvirkning på verden. Vårt oppdrag er å ta deg med til noen av verdens mest unike destinasjoner samtidig som vi fremmer ansvarsbevisst reiseliv. Klikk her for å lese mer om ansvarsbevisst og bærekraftig reiseliv.

DSC09817-min.jpg

Profesjonalitet

Vi er dedikerte til å være profesjonelle og genuine gjennom hele din opplevelse med oss. Dette fra din første kontakt med oss til du kommer hjem etter å ha utforsket Nord-Norge. Vårt mål er å tilby magiske opplevelser som gjenspeiler essensen av denne regionen. Sikkerhet er en kjernekomponent i vår virksomhet; våre guider er nøye utvalgt på bakgrunn av ekspertise og dedikasjon.

Møt teamet

Velkommen til teamet vårt. Dette er en dynamisk gruppe individer med dyp lidenskap for natur og eventyr, som også utmerker seg på sine respektive områder. Teamet består av erfarne skippere, guider, dyktige fotografer, innovative markedsføringsfolk med mer.
 

Noen arbeider i teamet på fulltid, andre på deltid. Alle på teamet deler likevel den samme lidenskapen for friluftsliv og dedikasjonen til å levere førsteklasses opplevelser og turer til våre gjester.
 

Når du velger oss, velger du ikke bare et produkt. Du velger en engasjert og dyktig gruppe individer som trives med å skape magiske og uforglemmelige øyeblikk i naturen. Utforsk profilene nedenfor for å bli bedre kjent med vårt team, og oppdag hvorfor vi er det ideelle valget for ditt neste eventyr.

Hvorfor velge Legendary Adventure?

STRÅLENDE KUNDESERVICE

Vi svarer på alle spørsmål og tar imot alle utfordringer! Vi er ikke glade før du er glad!

SIKKERHET

Vi tar din sikkerhet på alvor!
Til nå har vi aldri hatt en ulykke på turene våre og vi jobber hele tiden med å opprettholde den statistikken.

SKREDDERSYDDE OPPLEVELSER

Alle våre turer er skreddersydd med unike produkter som kan tilpasses alle behov. Kontakt oss for å lage din perfekte opplevelsesferie i Nord-Norge.

SKJULTE PERLER

Som lokal bedrift har vi god kunnskap om alle slags skjulte perler. Bli med oss så viser vi deg det beste Nord-Norge har å by på!

bottom of page
BOOK NOW BOOK NOW