top of page
Sommarøy (2).jpg

Midnight Sun
el-sykkeltur

Opplev Tromsø som aldri før med vår eksklusive midnattsol el-sykkeltur.

 

Nyt strålene fra midnattssolen mens du sykler gjennom den vakre byen Tromsø med våre erfarne guider.

Flotte severdigheter og skjulte perler

Når solen skinner i vest over Kvaløya, skaper midnattssolen i Tromsø en magisk atmosfære som rett og slett må oppleves. Turen vår tar deg innom flere kjente severdigheter i byen, samt skjulte perler som bare lokalbefolkningen vet om.

 

Et eventyrland av farger

Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve byen forvandles til et eventyrland av farger under midnattssolen. Med vår nøye planlagte rute vil du fra sykkelen oppleve Tromsøs skjønnhet på en måte som ikke er mulig på dagtid.

 

Trygt og hyggelig

Turen vår er perfekt for de som søker eventyr og spenning, så vel som de som bare vil slappe av og nyte byens skjønnhet. Om du er en ivrig syklist eller nybegynner, vil våre erfarne guider sørge for en trygg og hyggelig tur.

 

Hvorfor vente? Bestill plass på vår eksklusive kveldstur på el-sykkel i dag og opplev Tromsø
på en måte du sent vil glemme!

Bilde (1)-min.jpg

Prisliste og informasjon

Pris per person:
kr 1 5
00,-

Ferdighetsnivå:
Elsykling passer for alle, uansett nivå.
Alder: Fra 12+


Utstyr:

Mer info om syklene vi bruker

Sesong: JUNI - AUGUST

Inkludert i prisen?

3 timer
Sykkelguide
El-sykkel utleie

Program

Velg tid og dato når du bestiller.
Tilbys daglig kl. 19:00.

Møt opp utenfor Clarion Hotel The Edge.
 

Vi tar deg med til flere severdigheter i Tromsø
og rund omkring på hele øya.
Ca 3-timers sykkeltur.

Tromsø (5).jpg
Elverhøy-min.jpg

​Hvis du vil oppleve Tromsø som en lokal, er denne turen en opplevelse du ikke kan gå glipp av. Familien vår på 5 personer varierte i alder fra 13 til 66. Vi har syklet sammen før på byturer i hele USA. Alle valgte denne som deres favoritt! For det første var el-syklene top-of-the-line og guiden vår, Espen, tok seg tid til å vise oss hvordan vi bruker dem riktig. Han fikk oss til å øve før vi startet turen.
Vi satte pris på hans tålmodighet og fokus på sikkerhet.
Vi syklet langs kysten og gjennom lokale parker. Vi var heldige å se grupper av familier sammen feire Sankthansaften med bål på stranden. Det var så spesielt å se denne årlige begivenheten. Reisen vår fortsatte gjennom de mer skogkledde områdene i Tromsø og vi satte alle pris på el-syklene på noen av de tøffere bakkene. Vi så mange lokale områder og steder som viste frem Tromsø som et flott sted å bo eller reise til. Espen var en fantastisk guide for denne turen! Som innfødt av Tromsø var hans kjærlighet til lokalsamfunnet tydelig på hvert stopp. Hvis du er ute etter en morsom tur til å utforske Tromsø by med en vennlig og kunnskapsrik guide, er dette det!

 

Jill Bue, juni 2023

Bilde (2)-min.jpg
Bilde (6)-min.jpg
Tromsø (9).jpg
bottom of page
BOOK NOW BOOK NOW